Måned: oktober 2024

Kaizers Orchestra til SR-Bank Arena i 2025!

Kaizers Orchestra annonserer stadionturné og ny låt


Kaizers Orchestraer klare for å skrive et nytt kapittel i norsk musikkhistorie når de i 2025 skal gjøre sine største konserter noensinne.
Etter en storslått comeback-turné høsten 2023, etter over ti års fravær, vil bandet gjerne ende comeback-festen på spektakulært vis. Derfor inviteres hele Kaizerfamilien på stadionkonserter i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og København neste sommer!
Denne konsertrekken markerer bandets siste liveopptredener i Norge på flere år og vil bli selve kulminasjonen av comebacket! It’s time!
Da bandet annonserte comebacket, solgte de ut hele 82 000 billetter på bare 14 minutter. Høsten 2023 spilte de 56 klubbkonserter her til lands, før de dro på Europa-turné og opptrådte så på festivaler i Norge og Danmark.
Nå er de på turné i USA, men i 2025 er det de store arenaene som gjelder.
Turnédatoer:
Oslo – Tons of Rock – 27.juni
Trondheim – Sverresborg – 8. august
Bergen – Koengen – 16.august
Stavanger – SR Bank Arena – 29.august
København – Royal Arena – 6.september

Forhåndssalget starter torsdag 17. oktober kl 10.00 og for offentlig salg den 18. oktober kl. 10.00.NB! Det er viktig at man ikke trykker seg inn på lenken før salget starter klokken 10.00 denne dagen! Trykker man seg inn på lenken før, risikerer du å måtte restarte hele nettleseren for at lenken skal fungere igjen!
Lenken til forhåndssalget finner du HER!

Info og tekst fra Viking Fotball


Se også: RA Stavanger
https://www.rastavanger.no/kaizers-skal-fylle-sr-bank-arena/s/5-165-14927#:~:text=I%20Stavanger%20får%20SR%2DBank,nytt%20materiale%20florert%20blant%20fans

Endring i kjøremønsteret ved Kiwi på Gausel

Informasjon fra Rogaland Fylkeskommune Samferdselsavdelingen:

Fredag 04. oktober blir det endring i kjøremønsteret fra Karusellkrysset og videre langs Kiwi på Gausel. I dette området skal vi starte å bygge bil- og bussfelt på vestsiden av veien, samt ferdigstille vei og lømur på vestsiden av den nye undergangen. Veibanen, samt rundkjøring flytter vi østover, nærmere mot Kiwi slik at vi får plass til å gjennomføre dette arbeidet. Bussene kjører av og på ferdig bygget Bussvei på Gausel slik de også gjør i dag. Gang- og sykkelfelt langs Kiwi er nå ferdig asfaltert og åpnet for bruk. Den nye undergangen ved Austtunsletta er åpen mens arbeidet pågår.

Vi forventer at arbeidet i arbeidsområde 1 skal være ferdig i midten av november. Arbeid i arbeidsområde 2 vil pågå frem til midten av desember.  

Når vi er ferdig å bygge, vil eksisterende rundkjøring ved fv. 44/Gauselvågen utformes som et signalregulert x-kryss. Bussveien legges i midten av øvrig kjørefelt og vil gis prioritet ved lysregulering.