Vi er nå godt i gang på byggeplassen hvor vi hadde første spadetak 5 juni. I går ble vi ferdige med siste utgraving av byggegropa og vi starter opp med fundamenteringsarbeidene så fort det lar seg gjøre.

Fundamenteringen består av borede stålrørspeler som støpes ut med betong. Dette vil i motsetning til de hamrede pelene som ble brukt ifbm. kaiarbeidene skape noe mindre støy. Støyfritt blir det dessverre ikke.

Vi kommer til å holde på med pelearbeidene i juni, juli og august hvor vi planlegger å holde stengt uke 28, 29 og 30. Arbeidene vil pågå alle arbeidsdager mellom 07 og 19 med unntak av søndager. Vi forsøker selvfølgelig å redusere støynivået i størst mulig grad mens dette pågår.

Videre vil det i uke 31 pågå styrketesting av pelene. Det kommer til å pågå i to til tre dager og vil være støyende arbeider ikke ulikt hamringen som ble utført på kaien. Vi kommer da å teste 14 peler for å se om disse tåler den teoretiske belastningen de er dimensjonert for.

Har dere ytterligere spørsmål eller andre henvendelser kontakt oss på byggeplassen eller på mail til meg rune.holm@veidekke.no. Vi skal gjøre vårt beste for at ulempene skal bli minst mulig for alle i Hinna Park, men ber om forståelse for at noen ulemper i byggeperioden ikke er til å unngå.

Vi setter pris på interesse for det vi driver med, og tar gjerne imot spørsmål og andre henvendelser til vårt anleggskontor ute på byggeplassen eller på mail til meg; rune.holm@veidekke.no.

Vi skal gjøre vårt beste for at ulempene skal bli minst mulig for alle i Hinna Park, men ber om forståelse for at noen ulemper i byggeperioden ikke er til å unngå.

Dersom det er spørsmål til utbyggeren Odden 1 As eller et ønske om å kjøpe leilighet medfantastisk utsikt rett i vannkanten er kontaktpersonen Espen Ekeland; espen.ekeland@OBOS.no.

Veidekke Entreprenør AS

Rune Holm

Prosjektleder